lite om Cattis

Det är jag som är Catarina "Cattis" Edén, en Varbergsbaserad allkonstnär och frilansande fotograf som älskar djur mer än nåt annat, jag tröttnar aldrig på att bo vid havet och jag är galet svag för allt som har med western & country att göra. Those golden fields make my knees weak. 

Jag fotar lurviga hundar och vackra bröllopspar. Jag fotar mysiga familjer och jag fotar personliga porträtt. Jag är mer för att fånga det ärliga och det som sker här & nu men mellan varven så kliver jag in med lite direktiv och hjälp så att vi även får dem där bilderna där alla kikar in i gluggen med ett leende. 

Jag älskar småstadslivet och jag drömmer om att en dag få flytta till en mysig liten gård tillsammans med min sambo och lilla häst.  

Jag fångar gärna din story med min kamera, så skicka ett mail eller slå en signal så skapar vi något fint tillsammans.